Esimiesten seuraavat yhteiset tapaamiset huhtikuussa – silloin tiedetään myös uudistuksen jatkoaskeleet

Maakunta- ja sote-uudistuksessa mukana olevien työyhteisöjen ”Mieli mukaan muutokseen” -valmennus jatkuu. Esimiesten seuraavat yhteiset tapaamiset pidetään huhtikuussa. Tuolloin tiedämme varmasti, miten lainsäädännölle käy ja mitkä ovat uudistustyön etenemisaskeleet. Pystymme siten vastailemaan tarkemmin esimiehille siitä, miten seuraavien kuukausien aikana tulee tapahtumaan.

Ajankohtaisten kuulumisten lisäksi tarkastelemme yhteistä muutosmatkaa ja kuulemme lisää työyhteisöjen suoritusten johtamisesta esimiesten tekemien ilmiantojen kautta. Luvassa on myös asiaa johtamisesta jatkuvassa muutoksessa.

Merkitse itsellesi sopiva päivä jo kalenteriin. (Päivät pidetään samoilla sisällöillä, eli osallistuminen vain jompaankumpaan.) Tarkka ohjelma ilmoittautumisohjeineen tulee myöhemmin. Tilaisuudet pidetään 4.4.2019 kello 12-16 tai 9.4.2019 kello 12-16. Tilaisuudet pidetään Jyväskylän yliopistolla Liikuntatieteellisen tiedekunnan tiloissa (ns. Liikunnan rakennus) osoitteessa Keskussairaalantie 4. (Ajo-ohjeet tulevat kutsun mukana.)

Ajankohtaista tietoa lakipaketin käsittelystä

Perustuslakivaliokunta käsitteli lakipakettia antaen lausuntonsa kokonaisuudesta viime perjantaina. Lausunto ja sen keskeiset pääkohdat löytyvät täältä >>>

Ajankohtaista seurantaa uudistuksen etenemisestä tehdään koko ajan myös valtakunnallisesti osoitteessa http://www.alueuudistus.fi ja paikallistasolla osoitteessa http://www.ks2021.fi

Lisätietoja esimiesten kevätpäivistä: muutostuen vastuuvalmistelija Arja Aroheinä, arja.aroheina@jkl.fi sekä muutostukiryhmän jäsenet Sari Uotila, sari.uotila@jkl.fi ja Sari Siikaluoma, sirpa.siikaluoma@jkl.fi

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.