Yhdistykset vauhdittavat hyvän kierrettä

”Sain valtavan vahvistuksen, että yhdessä tekemällä saamme paljon hyvää aikaan.” Näin kuvaili eräs osallistuja innostuneita tunnelmiaan elinvoimapaja-tapahtuman jälkeen viime keväänä. Nyt Keski-Suomen kuntien ja yhdistysten elinvoimapajat vauhdittavat jälleen hyvän kierrettä!

Tilaisuudet kokoavat yhdistyksiä ja kaikki Keski-Suomen kunnat yhteistyön kehittämisen äärelle seitsemällä alueella. Ne innostavat näkemään uusia mahdollisuuksia yhteistyölle järjestöjen ja kunnan kesken sekä herättelevät tarkastelemaan, asukkaiden hyvinvointia, yhteistyön paikkoja ja toimintamalleja uusista näkökulmista niin oman kunnan sisällä, kuin laajemmallakin alueella.

Tilaisuudet ovat avoimia ja maksuttomia kaikille alueen yhdistyksille, seuroille ja järjestöille sekä kuntien päättäjille, viranhaltijoille ja asukkaille. 

Elinvoimapajat ovat Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n (KYT) hallinnoiman Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -hankkeen ja KYT-järjestöpalveluiden järjestämä kiertue, jonka toteutuksessa kumppaneina ovat kaikki Keski-Suomen kunnat sekä Keski-Suomen sairaanhoitopiiri.

Lue lisää Yhdistystorilta ja ilmoittaudu mukaan!

Elinvoimapajoissa yhdistysten ja kuntien väki kohtaavat.

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.