Hyvän kierteellä hyvinvoinnin voittajaksi!

”Voimaannuttava”, ”Tällaista herättelyä tarvitaan!”, ”Syntyi heti uusi kehittämisidea”. Näin kuvailevat innostuneet osallistujat keväällä 2018 startanneita kunta-järjestöyhteistyön #hyvänkierre-elinvoimapajoja. Yhdistysten ja kuntien yhteiset pajat tuovat hyvän kierteen jälleen sinunkin alueellesi keväällä 2019!

”Meillä on jälleen luvassa innostavaa yhdistysten ja kuntien yhteistä työskentelyä, tällä kertaa hyvinvoinnin edistämisen teemalla. Pajat tarjoavat oivan foorumin yhteistyön tiivistämiseen paitsi oman kunnan sisällä, myös naapurikuntien kesken. Jokaisesta kunnasta löytyy hyviä yhteistyön käytäntöjä tai malleja, joita on hyödyllistä jakaa, ja pohtia missä kohden voitaisiin tehdä enemmän yhdessä.” kertovat Anu Hätinen ja Katariina Luoto Keski-Suomen Yhteisöjen Tuesta.

Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -hanke ja KYT-järjestöpalvelut järjestävät elinvoimapajoja vuosien 2018-2020 aikana yhteistyössä kaikkien Keski-Suomen kuntien kanssa. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille alueen yhdistyksille, seuroille ja järjestöille sekä kuntien päättäjille, viranhaltijoille ja asukkaille.

Kevään 2018 elinvoimapajojen ajankohdat löytyvät elinvoimapajojen sivulta. Kalenteroi oman alueesi tilaisuus ja innostu mukaan!

#elinvoimapajat2019 #hyvänkierre

Lue koko uutinen Yhdistystorilta.

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.