Haemme uudistustyölle digijohtajaa – oletko se juuri sinä?

Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistuksella tavoitellaan seudun sosiaali- ja terveyspalveluihin moderneja ja vaikuttavia toimintatapoja. Keski-Suomessa uudistus koskettaa tavalla tai toisella jokaisen noin 275 000 asukkaamme palveluita sekä uudistuksessa mukana olevien noin 10 000 työntekijän työtehtäviä. Yhtenä toimintamallien kehittämisen kärkenä on digitalisaatio ja nykyaikaisten teknologioiden hyödyntäminen.

Vuonna 2020 Jyväskylään valmistuva, maakunnan yhteinen Keski-Suomen Sairaala Nova, on edelläkävijä sairaalatoiminnan modernisoinnissa. Uudesta sairaalasta rakennetaan tulevaisuuden älykäs sairaala, jossa hyödynnetään kehittynyttä tieto- ja viestintätekniikkaa. Maakunta- ja sote-uudistus kytkee Sairaala Novan tiiviiksi osaksi alueellista palveluverkkoa.

Keski-Suomen sairaanhoitopiiri etsii DIGIJOHTAJAA

viemään Keski-Suomen sosiaali- ja terveyspalvelut kohti tulevaisuuden digipalveluita. Digijohtajan tehtävässä vastaat Keski-Suomen sairaanhoitopiirin, ja tulevaisuudessa muodostuvan maakunnan digitalisaatioon liittyvästä uudistumisesta. Viet eteenpäin strategisesti keskeisiä digipalveluiden kehitysprojekteja ja koordinoit maakunnan järjestelmäarkkitehtuuriin ja teknologioihin liittyvää kokonaisuutta. Kehittämistyössä meitä puhututtavat mm. asiakaskokemus, tekoäly ja kyberturvallisuus. Tehtävän pääpaino on alkuvaiheessa maakuntavalmisteluun kytkeytyvissä tehtävissä.

Keskeisimpiin tehtäviisi kuuluvat
– digitaalisten palveluiden kehittäminen asiakaslähtöisesti
– maakunnan järjestelmäarkkitehtuurityö
– tiedolla johtamisen toimintojen kokonaisuuden suunnittelu
– turvallisten teknologiaratkaisujen määrittely
– digitalisaationäkökulman tuominen maakunnan valmistelutyöhön
– sujuvien toimintamallien rakentaminen kansallisten ja maakunnallisten toimijoiden kanssa

Digijohtajana sinulla on lupa ajatella laatikon ulkopuolelta. Sinulla on ymmärrystä teknologioista, mutta katsot järjestelmiä vahvasti asiakkaan ja johtamisen silmälaseilla.

Toivomme, että sinulla on
– vahva asiakasnäkökulma ja ratkaisukeskeinen työote
– näyttöä vaativista digipalveluiden suunnittelu- ja kehittämistehtävistä
– kokonaisarkkitehtuurimenetelmien ymmärrystä (JHS179)
– julkisen hallinnon toimintaympäristön tuntemusta
– projektityöskentelyn taitoja
– soveltuva ylempi korkeakoulututkinto

Tehtävässä toimimisessa on eduksi, jos sinulla on jo tuntumaa maakunta- ja sote-uudistuksesta, sekä näkemystä digitalisaation vaikutuksista maakunnan vastuulla oleviin palveluihin ja maakunnan johtamiseen. Positiivinen asenne ja epätietoisuuden sietokyky muutoksen keskellä ja uuden äärellä ovat tärkeitä ominaisuuksia. Erinomaiset verkostoitumis- ja yhteistyötaidot korostuvat toimittaessa erilasten työyhteisöjen kanssa ja laajoissa verkostoissa.

Tarjoamme sinulle tehtävän hyvämaineisessa organisaatiossamme, sekä aitiopaikan Keski-Suomen maakunta- ja soteuudistuksen valmistelun ytimessä. Pääset luomaan kanssamme alueellisia ja kansallisia palveluita, joista voimme olla ylpeitä pitkälle tulevaisuuteen.

Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen rekrytointijärjestelmämme tämän linkin kautta >>>

Lisätietoja: Keski-Suomen sairaanhoitopiirin johtaja Juha Kinnunen, puh. 040 567 5415, juha.kinnunen@ksshp.fi (tai varaa soittoaika johdon assistentti Sirpa Vääräseltä puh. 014 269 1671) ja maakuntajohtaja, muutosjohtaja Tapani Mattila, puh. 040 595 0011, tapani.mattila@keskisuomi.fi tai varaa soittoaika johdon assistentti Helena Anttoselta, puh. 040 595 0019

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.