Jyväskylän vanhempainfoorumi-tapahtuma kokoaa 400 osallistujaa SuperParkiin maanantaina 19.11.

Jyväskylän vanhempainfoorumi ry (JVF), yhdessä Jyväskylän kaupungin Liikkuvan koulun ja Keski-Suomen LAPE:n kanssa, järjestää jo toisen kerran huippusuositun Vanhempainfoorumi-tapahtuman SuperParkissa. Tapahtumaan mahtuu 400 ensimmäiseksi ilmoittautunutta ja tilaisuus on jo täyteen varattu. Ilta on koko perheen yhteistä liikunnallista ja toiminnallista yhdessäoloa. SuperParkissa temppuilun lisäksi luvassa on työpajoja/tietopisteitä, joissa mm. kerätään perheiden arkisia kokemuksia lasten ja perheiden parhaaksi.

Jyväskylän vanhempainfoorumi ry on Jyväskylän päiväkoti-/koulu- ja toisen asteen –ikäisten lasten ja nuorten vanhempien yhteistyöelin. Kehittämällä mm. kodin ja koulun yhteistyötä sekä luomalla verkostoja vanhempainfoorumi antaa vanhemmille mahdollisuuden olla aidosti osallisina lastensa ja nuortensa arjessa muiden heidän kanssaan työskentelevien ammattilaisten rinnalla ja avustuksella.

– Lapsille ja nuorille sekä meille vanhemmille on jo nyt tarjolla iso joukko hyödyllisiä hyvinvointia tukevia palveluja, mutta tiedämme niistä liian vähän. Vanhemmat ovat avainasemassa tukemaan lastensa ja nuortensa hyvää kasvua ja kehitystä, oppimista ja hyvinvointia, mutta ei yksin vaan yhdessä muiden perheiden sekä lasten ja nuorten arjen ammattilaisten kanssa. Tehdään ja kasvatetaan yhdessä! Hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä kaikille, peräänkuuluttaa Tuula Jormakka Jyväskylän vanhempainfoorumista.

Jyväskylän vanhempainfoorumi-tapahtuma SuperParkissa maanantaina 19.11.2018 klo 16-19

Lisätiedot:
puheenjohtaja Tuula Jormakka, Jyväskylän vanhempainfoorumi ry, 040 064 4599, vanhempainfoorumi.jkl@gmail.com
https://peda.net/jyvaskyla/vanhempainfoorumi
suunnittelija Tanja Räty, Jyväskylän kaupunki, Kasvun ja oppimisen palvelut, p. 014 266 4241

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

6 Responses

 1. JaneHermann sanoo:

  Kasvaminen, en uskonut tuntuu niin varma, varsinkin tyttöjen. En ole kokenut olevan intiimi suhde, koska pelkään selvittää minun olisi-be-tyttöystävä on reaktio, kun hän näkee minut alasti. Olen minun myöhään 20: n ja nyt luulen, että olen löytänyt vastausta ongelmaani. Lue lisää siitä: Näin mainos Titan Gel online-foorumi, jossa vierailin. Löysin sen edullinen ja helppo käyttää, joten en heti tilauksen. – Levitä geeliä päivittäin, kahdesti päivässä, yksi aamulla ja toinen iltapäivällä. Tiedän, että minulla on pieni penis, mutta 3 kuukauden aikana, se on kasvanut 5 tuumaa 5,6 tuumaa pitkä ja 1 cm ympärysmitta. http://titan-gel.info/titan-gel-miehille-arvostelut-mielipiteet-ja-kommentit#1 Ikaryna lisää tasoa välittäjäaineiden vastuussa seksuaalisen kiihottumisen. ETUJA KÄYTTÄMÄLLÄ TITAN PREMIUM. parantaa, pidentää ja vahvistaa erektiota lisää seksuaalista tunne ja lisää energian tasoilla positiivinen vaikutus vahvuus ja kunto seksikäs stimuloi pituus ja leveys penis sisältää luonnollisia ainesosia, oikeat mittasuhteet.

 2. NadinWaugh sanoo:

  Kun päätin, että oli aika muuttaa sitä, katsoin noin varten jotain sopivaa kaveri minun ikäiseni, ja menin powerlife jossain Internetissä. Voin vain sanoa: näen erittäin iso muutos ja suosittelen, että kaikki kaverit powerlife! Titan Gel Rusia Pembesar Penis Terbaik No 1. Titan Gelistä varjohiippa Kun penis tulee niin kova ja iso kuin mahdollista, se poistaa kaikki pelot ja lisää itseluottamusta. • Naisenne on ylpeä sinusta. Heti kun alkaa tyydyttää naisenne useammin sängyssä, hänellä on hyvä tunnelma ja pysähtyy tekemään skandaaleja. Hyvä seksi on pitkä ja miellyttävä suhde.

 3. LeahDuynste sanoo:

  Mutta tiede kehittyy. Useiden vuosien ajan tutkijat ovat etsineet tapoja muuttaa meidän fysiologisia ominaisuuksiamme. Upouusi, erittäin tehokas koostumus on kehitetty hetki sitten, joten monien miesten unelma voi käydä toteen. Titan Gel on biologisesti aktiivinen tuote, joka perustuu tähän löytöön. titan gel kokemuksia Yli 4 viikkoa, jäsen voi olla jopa 4 katso myös lisää voimaa ja kestävyyttä seksuaalinen. MITÄ AINESOSIA OVAT TITAN PREMIUM? Tribulus Terrestris sisältää steroideihin saponins ja polyfenoleja, joka edistää lisätä tuotantoa vapaa testosteroni. Kuten tiedätte testosteroni on vastuussa muun muassa normaali taso libido.

 4. CarolineBreckenridge sanoo:

  Tämä typpioksidi auttaa laajentamaan verisuonia ja lisää veren virtaus miehen sukupuolielimiä. Tämä parantaa erektion ja orgasmin laatu. Guarana – aphrodisiac, että on piristäviä ominaisuuksia. Sen siemenet sisältävät crystallizable yhdiste nimeltään guaranine, joka toimii voimakas stimulantti. http://titan-gel.info/titan-gel-miehille-arvostelut-mielipiteet-ja-kommentit#8 Netistä lukemamme perusteella vaikutuksia kyllä on, mutta ne ovat minimaalisia. Lisäksi jo tuotteen käyttäminen on hieman kiusallista. Jotkut miehet ottaisivat mieluummin vaikkapa kapselin. Monet heistä korostavat myös, että heidän peniksensä on paisuu paisumistaan, mutta ei pidenny lainkaan.

 5. Tylerlialo sanoo:

  Hey Look what we have for you! an amazingoffering
  Just click

  https://drive.google.com/file/d/1c7carFLkwKuYhRQ7Q6xf9-U_HSDeMy02/preview

 6. Tämä kasinobonus on myös usein eri tavoin muotoiltu.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.