Keski-Suomen malli innostaa kunnat ja järjestöt yhteistyön kehittämiseen

”Voimaannuttava”, ”Tällaista herättelyä tarvitaan!”, ”Syntyi heti uusi kehittämisidea”, kuvailevat osallistujat kokemuksiaan Keski-Suomessa keväällä 2018 järjestetyistä ja koko maakunnan kattaneista kunta-järjestöyhteistyön alueellista elinvoimapajoista. Nyt tämä Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:n kehittämä ja lanseeraama toimintamalli löytyy Innokylästä ja on vapaasti kaikkien hyödynnettävissä.

”Elinvoimapajat ovat toimiva ja innostava väline alue- ja kuntatason yhteistyön kehittämiseen, verkostojen luomiseen ja järjestöjen luontevan kuntakumppanuusroolin rakentamiseen hyvinvoinnin, terveyden ja elinvoiman edistämistyössä.” kertoo mallin kehittäjäkaksikko; muutoskoordinaattori Anu Hätinen (Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -hanke) ja erityisasiantuntija Katariina Luoto (KYT-järjestöpalvelut).

Keski-Suomessa alueellisia elinvoimapajoja järjestetään seitsemällä alueella kerran vuodessa vuosina 2018-2020. Kevään 2019 elinvoimapajojen aikataulun ja paikkakunnat löydät täältäwww.yhdistystori.fi/elinvoimapajat

Lue koko juttu Yhdistystorilta.

Lisätietoa Keski-Suomen vaikuttavat järjestöt -hankkeesta.

Lisätietoa Keski-Suomen Yhteisöjen Tuki ry:stä.

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.