Uudistuksen esimies – osallistu joulukuussa Talvipäiville ja hae vertaistukea epävarmuuden keskelle!

Maakunta- ja sote-uudistus eteni taas askeleen verran, kun lakipaketit etenivät Arkadianmäellä sosiaali- ja terveysvaliokunnalta perustuslakivaliokunnalle. Mutta vielä on matkaa, ennen kuin tiedetään miten lakien eduskunnassa käy.  Epävarmuuden ajat siis jatkuvat. Selvää on kuitenkin se, että muutos työpaikoilla on pysyvää ja uudistuksia pienemmässä tai suuremmassa mittakaavassa tehdään jatkuvasti. Uudistukset aiheuttavat aina tunnekuohuja ja kysymyksiä. Ja niiden kohtaamiseen tarjoamme tukea esimiesten Talvipäivillä!

Kaksi saman sisältöistä esimiespäivää pidetään Jyväskylässä Rantasipi Laajavuoressa joko ke 12.12. klo 12-16 tai ma 17.12. klo 12-16. Valitse itsellesi sopiva päivä, ilmoittaudu mukaan ja tule kuulemaan lisää. Uudistuksen ajankohtaiskatsauksen lisäksi saat työkaluja mm. työyhteisön suorituskyvyn johtamiseen. Ilmoittautumiset tämän linkin kautta >>

Muutostuesta ja talvipäivistä saat lisätietoa REAL-alustalta, jonne on koottu materiaalia työyhteisöjen muutostukea varten. Olet saanut REALiin henkilökohtaisen kutsun. Alkusyksyn teemana valmennuksessa on Työyhteisöjen suorituskyvyn johtaminen. Myös viime kevään mieli mukaan muutokseen videoparit ovat edelleen myös käytettävissänne REAL-alustalla. Videoparit kannattaa käydä läpi työyhteisöissänne.

Lisätietoja muutostuesta: Arja Aroheinä, muutosjohtamisen ja -valmennuksen vastuuvalmistelija, Keski-Suomi 2021 -projekti  tai henkilöstöpäällikkö Sari Uotila, etunimi.sukunimi@jkl.fi

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.