Keski-Suomeen järjestöjen ja maakunnan kumppanuuspöytä

Keski-Suomen Järjestöareena on toiminut vuodesta 2008 alkaen keskisuomalaisten järjestöjen ja Keski-Suomen liiton yhteistyöelimenä.  Toimintaympäristön muutosten vuoksi järjestöt tarvitsevat nykyistä tiiviimpää yhteistä vaikuttamistyötä ja järjestöjen aseman vahvistamista. Tämän vuoksi Järjestöareenan toimijat ovat päätyneet järjestöjen ja maakunnan kumppanuuspöydän perustamiseen. Kumppanuuspöytä on uusi rakenne, jonka toimintatapoja kehitetään yhdessä järjestöjen ja maakunnan kanssa. 

Kumppanuuspöytään haetaan nyt edustajaehdokkaita kaudelle 2019-2020. Lisätietoja Yhdistystorilla  sekä Keski-Suomen järjestöareenan puheenjohtaja Tiina Sivonen, tiina.sivonen@kyt.fi. 

 

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.