Muutos tehdään yhdessä – esimiehen johdolla -valmennus jatkuu antaen eväitä muutokseen

Maakunta- ja sote-uudistuksessa eletään odottavia aikoja. Hyväksytäänkö lait ja missä kohtaa? Mitä tapahtuu seuraavaksi? Tuleeko lisäaikaa ja milloin maakuntavaalit pidetään? Epävarmuuden keskellä kannattaa koko ajan muistaa, että muutos työelämässä on pysyvää. Keski-Suomen maakunta- ja sote-uudistuksen esimiehille uudistuksen yhteydessä rakennettu valmennuskokonaisuus huomioi muutoksen jatkuvuuden. Valmennuksen kautta tarjoammekin työkaluja muutostilanteiden kohtaamiseen ja työyhteisönne muutokseen liittyvien tunteiden käsittelemiseen.

Esimiestapaamiset joulukuussa – esimies, merkitsethän päivät jo kalenteriin!

Valmennukseen liittyvän aikaansaamiseen, valmentavaan ja vuorovaikutteiseen johtamiseen syvennytään esimiesten Talvipäivillä. Päiviä järjestetään kaksi saman sisältöistä Jyväskylässä Rantasipi Laajavuoressa. Valmennukset ovat 12.12. klo 12-16 ja 17.12. klo 12-16. Ilmoittautuminen avautuu pian. Laitattehan itsellenne sopivan päivän jo kalentereihin.

Alkusyksyn teemana valmennuksessa on Työyhteisöjen suorituskyvyn johtaminen. Aihe kutsuu teitä esimiehiä tekemään ilmiantoja siitä, mistä löytyy aikaansaavia työyhteisöjä esimiehineen. Kriteerinä on se, että työyhteisössä tehdään hyvää asiakastyötä. Näitä löydettyjä onnistumisia tutkitaan tarkemmin ja jaetaan kaikkien käyttöön. Ohjeet ilmiantojen tekemisestä tulee esimiehille REALin kautta.

Kevään mieli mukaan muutokseen videoparit ovat edelleen myös käytettävissänne REAL-alustalla. Myös linkit niiden äärelle tulevat uudelleen sähköposteihinne. Videoparit kannattaa käydä läpi työyhteisöissänne.

Seuratkaa siis sähköpostejanne. Valmennukset jatkuvat jälleen aktiivisina!

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.