Keski-Suomen maakunta- ja sote-uudistuksen kesäkuun uutiskirjeessä asiaa mm. syksyn muuttuneista aikatauluista

Keski-Suomen maakunta- ja sote-uudistuksen valmistelun uutiskirje on jälleen ilmestynyt. Uutiskirjeessä on asiaa mm. syksyn askelmerkeistä, konsernin valmistelusta, kasvupalvelupilotista ja muutostuesta. Kirjeessä esitellään myös ympäristöterveydenhuollon palveluita, valinnanvapauspilottia sekä Keski-Suomen järjestökartoituksesta.

Uutiskirjeen tehtävänä on tarjota ajankohtaista tietoa valmistelussa. Uudistuksessa mukana olevien esimiesten toivotaan jakavan uutiskirjettä laajasti omissa työyksiköissään. Uutiskirje on luettavissa tämän linkin kautta >>.

Kommentoi sisältöä ja kerro seuraavia alla olevaan kommentointikenttään!

Hyvää kesää kaikille!

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.