Keski-Suomen uudistuksella hyvä suunnitteluaste

18.06.2018

Maakuntahallituksen kokoustiedote

Maakuntajohtaja Tapani Mattila kiittää uudistuksen keskisuomalaista valmisteluorganisaatiota: työ on edennyt aikataulussa niiltä osin kuin se on ollut mahdollista. Syksyllä 2018 jatkuu muun muassa maakuntastrategian pohjatyö ja organisaatiorakenteen valmistelu. Henkilöstötilaisuudet käynnistyvät vahvasti heti sen jälkeen, kun lait on hyväksytty.

 

Uudistuksen kärkihankkeista suurin osa on päättymässä suunnitelmien mukaisesti vuoden 2018 loppupuolella. Jatkoa haetaan Jyväskylän yhteistoiminta-alueen terveyskeskus JYTEn valinnanvapauskokeilulle sekä LAPE-agentille, jonka tehtävänä on lasten, nuorten ja perheiden näkökulman tuominen sotevalmisteluun. Kukoistava kotihoito -hanke päättyy vuoden 2018 lopussa.

Katso Keski-Suomi 2020 -uudistuksen ajankohtaisen tilanteen esittelyaineisto.

 

Ehdollinen päätös väliaikaisesta valmistelutoimielimestä

Maakuntahallitus päätti asettaa väliaikaisen valmistelutoimielimen ehdollisena ja vahvistaa asettamispäätöksensä uudistuksen voimaanpanolain tultua voimaan. Väliaikaisen valmistelutoimielimen tehtävänä on johtaa ja organisoida uudistuksen valmistelua, kunnes maakuntavaltuuston valitsema uusi maakuntahallitus aloittaa työnsä maakuntavaalien jälkeen.

Lisäksi maakuntahallitus hyväksyi Keski-Suomen liiton ja sairaanhoitopiirin yhteistyösopimuksen ICT-valmistelun jatkamisesta.

Keski-Suomen maakuntahallitus kokoontui Jyväskylässä perjantaina 15.6.2018.

Kokouksen esityslista: http://keskisuomi.tweb.fi/ktwebbin/dbisa.dll/ktwebscr/epj_asil_tweb.htm?+bid=1275

 

Lisätietoja:

 

Pirjo Peräaho

projektipäällikkö, Keski-Suomi 2020

040 591 0760

pirjo.peraaho[at]keskisuomi.fi

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.