Keski-Suomen maakunta- ja sote-uudistuksen kuntakierros jatkuu vielä tämän viikon!

Mietityttääkö maakunta- ja sote-uudistus? Mitä valinnanvapaus tarkoittaa? Säilyvätkö lähipalvelut? Milloin on maakuntavaalit ja miksi niissä pitäisi äänestää? Käsillä oleva uudistus on yksi Suomen kaikkien aikojen suurimmista hallinnon muutoksista ja se koskettaa Keski-Suomessa jokaisen noin 275 000 asukkaan elämää. Uudistuksella pyritään varmistamaan, että jokainen meistä saa hyvää ja itselleen sopivinta palvelua erilaisissa elämäntilanteissamme.

Me uudistuksen valmistelijat tulemme kuntiin pohtimaan tulevaa ja keskustelemaan asukkaiden kanssa maakunnan palveluista. Tapaamme kuntalaistilaisuuksissa ensin päättäjiä ja iltaisin klo 18–20 pidämme kaikille avoimet keskustelutilaisuudet. Henkilöstötilaisuudet tullaan järjestämään kunnissa tulevana syksynä, mutta henkilöstö on tervetullut myös illan avoimiin kuntalaistilaisuuksiin.

Tule kysymään ja keskustelemaan siitä, miten uudistuksen valmistelu Keski-Suomessa etenee!

Tämän viikon kuntalaistilaisuuksien aikataulu:

  • Kyyjärven tilaisuus pidetään maanantaina 11.6. kello 18–20 Kivirannan palvelukeskuksen salissa. Tilaisuuden avaa kunnanjohtaja Eino Nissinen
  • Äänekosken tilaisuus pidetään keskiviikkona 13.6. kello 18–20 Äänekosken kaupungintalon valtuustosalissa. Tilaisuuden avaa perusturvajohtaja Saara Kuusela.
  • Kannonkosken tilaisuus pidetään myös keskiviikkona 13.6. kello 18–20 Kannonkosken koululla. Tilaisuuden avaa kunnanjohtaja Markku Vehkaoja.
  • Viitasaaren tilaisuus pidetään torstaina 14.6. kello 18–20 Viitasaaren kaupungintalon valtuustosalissa. Tilaisuuden avaa kaupunginjohtaja Janne Kinnunen.

 

 

Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu kello 17:30 alkaen.

Lisätietoja: hallinto- ja viestintäpäällikkö Emmi Hyvönen, p. 014 266 3025

 

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.