Keski-Suomen maakunta- ja sote-uudistuksen kuntakierros jatkuu!

Mietityttääkö maakunta- ja sote-uudistus? Mitä valinnanvapaus tarkoittaa? Säilyvätkö lähipalvelut? Milloin on maakuntavaalit ja miksi niissä pitäisi äänestää? Käsillä oleva uudistus on yksi Suomen kaikkien aikojen suurimmista hallinnon muutoksista ja se koskettaa Keski-Suomessa jokaisen noin 275 000 asukkaan elämää. Uudistuksella pyritään varmistamaan, että jokainen meistä saa hyvää ja itselleen sopivinta palvelua erilaisissa elämäntilanteissamme.

Me uudistuksen valmistelijat tulemme kuntiin pohtimaan tulevaa ja keskustelemaan asukkaiden kanssa maakunnan palveluista. Tapaamme kuntalaistilaisuuksissa ensin päättäjiä ja iltaisin klo 18–20 pidämme kaikille avoimet keskustelutilaisuudet. Henkilöstötilaisuudet tullaan järjestämään kunnissa tulevana syksynä, mutta henkilöstö on tervetullut myös illan avoimiin kuntalaistilaisuuksiin.

Tule kysymään ja keskustelemaan siitä, miten uudistuksen valmistelu Keski-Suomessa etenee!

Tämän viikon kuntalaistilaisuuksien aikataulu:

  • Kinnulan tilaisuus pidetään maanantaina 4.6. kello 18–20 Kinnulan valtuustosalissa. Tilaisuuden avaa kunnanjohtaja Pekka Kanervio.
  • Jämsän tilaisuus pidetään tiistaina 5.6. kello 18–20 Jokilaakson sairaalan auditorio Välkyssä. Tilaisuuden avaa kaupunginjohtaja Ilkka Salminen.
  • Laukaan tilaisuus pidetään keskiviikkona 6.6. kello 18–20 Sydän-Laukaan koulun liikuntasalissa. Tilaisuuden avaa kunnanjohtaja Jaakko Kiiskilä.
  • Karstulan tilaisuus pidetään torstaina 7.6. kello 18–20 Laaksolan koulun auditoriossa. Tilaisuuden avaa kunnanhallituksen puheenjohtaja Toivo Poikonen.

Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu kello 17:30 alkaen.

Lisätietoja: hallinto- ja viestintäpäällikkö Emmi Hyvönen, p. 014 266 3025

 

 

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.