Keski-Suomen maakunta- ja sote-uudistuksen kuntakierros käyntiin tänään!

Mietityttääkö maakunta- ja sote-uudistus? Mitä valinnanvapaus tarkoittaa? Säilyvätkö lähipalvelut? Milloin on maakuntavaalit ja miksi niissä pitäisi äänestää? Käsillä oleva uudistus on yksi Suomen kaikkien aikojen suurimmista hallinnon muutoksista ja se koskettaa Keski-Suomessa jokaisen noin 275 000 asukkaan elämää. Uudistuksella pyritään varmistamaan, että jokainen meistä saa hyvää ja itselleen sopivinta palvelua erilaisissa elämäntilanteissamme.

Me uudistuksen valmistelijat tulemme kuntiin pohtimaan tulevaa ja keskustelemaan asukkaiden kanssa maakunnan palveluista. Tapaamme kuntalaistilaisuuksissa ensin päättäjiä ja iltaisin klo 18-20 pidämme kaikille avoimet keskustelutilaisuudet. Henkilöstötilaisuudet tullaan järjestämään kunnissa tulevana syksynä, mutta henkilöstö on tervetullut myös illan avoimiin kuntalaistilaisuuksiin.

Tule kysymään ja keskustelemaan siitä, miten uudistuksen valmistelu Keski-Suomessa etenee!

Tämän viikon kuntalaistilaisuuksien aikataulu:

  • Joutsan tilaisuus pidetään maanantaina 14.5. kello 18-20 Koulukeskuksen auditoriossa
  • Toivakan tilaisuus pidetään tiistaina 15.5. kello 18-20 Kirjaston salissa (Iltaruskontie 4
  • Keuruulla tilaisuus pidetään keskiviikkona 16.5. kello 18-20 Palvelukeskus Lehtiniemessä (Seiponniementie 7)
  • Pihtiputaalla tilaisuus pidetään torstaina 17.5. kello 18-20 Pihtiputaan valtuustosalissa

Tilaisuuksissa on kahvitarjoilu kello 17.30 alkaen.

Lisätietoja: hallinto- ja viestintäpäällikkö Emmi Hyvönen, p. 014 266 3025

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.