Keski-Suomen maakunta- ja sote-uudistuksen uutiskirjeessä asiaa mm. konsernirakenteen hahmottelusta

Keski-Suomen maakunta- ja sote-uudistuksen valmistelua koostava uutiskirje on jälleen ilmestynyt. Uutiskirjeessä on asiaa mm. strategiatyön jatkostepeistä, järjestämissuunnitelman uudesta versiosta, valinnanvapaus- ja kasvupalvelupiloteista, konsernin valmistelusta, maakunnan tukipalvelujen suunnittelusta ja muutostuesta. Kirjeessä on myös muutoksessa olevien valtionhallinnon henkilöstön edustajien ja luottamusmiesten kirjoitus muutostyöstä. Lisäksi uutiskirjeessä on asiaa järjestöyhteistyöstä ja sen kehittämisestä sekä 18.4.2018 järjestettävästä Keski-Suomen päivästä.

Uutiskirjeen tehtävänä on tarjota ajankohtaista tietoa valmistelussa. Uudistuksessa mukana olevien esimiesten toivotaan jakavan uutiskirjettä laajasti omissa työyksiköissään.

Lue uutiskirje tämän linkin kautta >>

Kommentoi sisältöä ja kerro aihetoiveita alla olevaan kommenttikenttään!

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastausta

  1. Nimetön sanoo:

    Onneksi tämä kaatuu

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.