Videoidut ajankohtaiskatsaukset tarjoavat lyhyitä koosteita siitä, mitä maakunta- ja soteuudistuksen valmistelussa tapahtuu

Työyhteisöjen muutoskeskusteluissa ja esimiesten iltapäivissä nostettiin esille idea siitä, että maakunta- ja soteuudistuksen valmistelusta tehtäisiin lyhyitä videokatsauksia. Ensimmäinen katsaus kuvattiin viime viikolla. Videoilta voi katsoa nopeasti katsoa, mitä uudistuksessa tapahtuu ja mitkä ovat seuraavia askeleita. Halutessaan esimiehet voivat näyttää niistä myös pätkiä esimerkiksi työyhteisöjen kokouksissa.

Koosteet tarjoavat tietoa myös muille valmistelusta kiinnostuneille valmistelutilanteesta.

Ensimmäisen ajankohtaiskatsauksen aiheena ovat:

  • Järjestämissuunnitelman jatkotyöstäminen (Mikael Palola)
  • Tulevan organisaation rakentuminen (Kati Kallimo)
  • Muutostuen seuraavat vaiheet (Arja Aroheinä ja Sari Uotila)

Koosteen voi katsoa tämä linkin kautta YouTubesta >> 

Videot koostetaan myös  osoitteeseen: http://www.ks2020.fi/henkilosto/videokatsaukset-valmistelusta/. Sivuilta voi myös antaa juttuideoita ja palautetta videoiden sisällöistä. Jatkossa ajankohtaiskatsauksia julkaistaan kahden viikon välein.

 

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.