Yleisön pyynnöstä järjestämissuunnitelman kommentoinnille pari päivää lisäaikaa

Keski-Suomen tulevan maakunnan järjestämissuunnitelman kommentoinnille toivottiin tänään vielä lisäaikaa. Tästä syystä sekä otakantaa.fi -palveluun ja lausuntopalveluun kommentointia voi tehdä vielä perjantaihin 23.2.2018 asti.

Tällä hetkellä otakantaa.fi -palveluun on jo jätetty yli 110 kommenttia. Lausuntopalveluun on jätetty yli 50 lausuntoa. Lisäksi kymmeniä palautteita on tullut valmistelijoille sähköpostilla. Henkilöstölle suunnatussa REAL-keskustelussa on yli 100 huomiota suunnitelman eri kohdista. (Myös sähköpostilla sekä henkilöstön keskusteluun tulleet huomiot pyritään julkaisemaan ks2020.fi-sivuilla, jotta huomiot ovat mahdollisimman laajasti ja läpinäkyvästi aiheesta kiinnostuneiden tutustuttavana. )

Aineistoa tullaan jatkotyöstämään kevään ajan eri asiantuntijatyöryhmissä. Jo tässä vaiheessa valmistelijat haluavat antaa vilpittömät kiitoksensa jokaiselle taholle, joka on aikaansa käyttänyt suunnitelman jatkotyöstämiseen ja ideoimiseen!

 

Suunnitelman luonnos on luettavissa osoitteessa http://www.ks2020.fi/wp-content/uploads/2018/01/Jarjestamissuunnitelma_julkaistava_versio_15012018.pdf

Muuta materiaalia löytyy osoitteesta: http://www.ks2020.fi/jarjestaminen

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.