Maakuntahallitus käynnisti uuden maakunnan strategiatyön

Keski-Suomi 2020: Maakunnan strategiatyö käyntiin, prosessin tärkeintä antia arvovalinnat

Maakuntahallitus käynnisti tänään kokouksessaan uuden maakunnan strategiatyön. Noin puolentoista vuoden mittaisen prosessin viimeistelee ja hyväksyy suorilla vaaleilla valittu maakuntavaltuusto.  Laajasti osallistavan prosessin tärkein anti on keskustelu arvovalinnoista.

“Maakuntastrategia on kuin sipuli. Sen uloimmassa kerroksessa on koko maakunnan yhteinen tulevaisuuskuva, keskikerroksessa maakunnan palvelut, työkalut ja niiden vaikuttavuus. Ydinkerroksen muodostaa maakuntakonsernin organisaatio”, kertoo projektipäällikkö Pirjo Peräaho. “Uusi maakunta on todellinen monialakonserni. Keski-Suomen kunnianhimoisena tavoitteena on luoda koko konsernille uudet rakenteet, joissa tieto kulkee eikä asiakasta pompotella.”

Keski-Suomi 2020 -aiheissa maakuntahallitus myös hyväksyi rajoittamislain mukaisen ulkoistusten ja investointien arviointimenettelyn toteuttajiksi uudistuksen johtoryhmän ja maakuntahallituksen.

Lue maakuntahallituksen muista kokousaiheista:

https://www.keskisuomi.fi/ajankohtaista/1612/maakuntahallitus_kaynnisti_keski-suomi_2020_-strategiatyon_ja_uusien_maakunnallisten_tapahtumien_suunnittelun

 

Lisätietoja:

Tapani Mattila
maakuntajohtaja
040 595 0011
tapani.mattila[at]keskisuomi.fi

 

Pirjo Peräaho (Keski-Suomi 2020)
projektipäällikkö
040 591 0760
pirjo.peraaho[at]keskisuomi.fi

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.