Vanhempainfoorumi-tapahtuma jyväskyläläisten koululaisten perheille SuperParkissa 1.11. – 200 ensiksi ilmoittautunutta mukaan

 

Jyväskylän vanhempainfoorumi ry ja Keski-Suomen perheiden parhaaksi -hanke kutsuvat jyväskyläläisiä koululaisia perheineen Vanhempainfoorumi-tapahtumaan Jyväskylän SuperPark -sisäaktiviteettipuistoon. Tapahtuma on keskiviikkona 1.11. klo 16–20 ja ilmoittautuminen käynnistyy 25.10. klo 18. Mukaan mahtuu 200 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Illan ohjelmassa on liikunnan iloa, koko perheen mukavaa yhdessäoloa SuperParkissa ja keskustelua siitä, millainen koulu olisi perheille paras ja miten Keski-Suomesta tehdään entistäkin parempi paikka lapsille, nuorille ja perheille.

Jyväskylän vanhempainfoorumi ry on Jyväskylän varhaiskasvatuksen, koulujen ja oppilaitosten vanhempien ja vanhempainyhdistysten/toimikuntien tai muiden sellaisten yhteistyöelin.

Koululaisille on tiedotettu tapahtumasta Wilman kautta.

Ilmoittautuminen käynnistyy 25.10. klo 18 osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/EP/16F720A50C99107D

peda.net/jyvaskyla/vanhempainfoorumi

Keski-Suomen lasten ja perheiden parhaaksi

Lisätietoja:
Vanhempainfoorumin puheenjohtaja Tuula Jormakka, p. 0400 644 599, vanhempainfoorumi.jkl(at)gmail.com
Kehittämiskoordinaattori Senja Hirsjärvi, p. 014 266 4742, Keski-Suomen perheiden parhaaksi -hanke, Varhaiskasvatus, koulu ja oppilaitos lasten ja nuorten hyvinvoinnin tukena, senja.hirsjarvi(at)jkl.fi

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.