Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistuksen johtoryhmän seuraava kokous pidetään torstaina 12.10.2017

Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistuksen johtoryhmä kokoontuu seuraavaan kokoukseensa huomenna 12.10.2017 kello 10.00. Kokouksessa pureudutaan muun muassa tulevan maakunnan talousasioihin sekä tukipalveluiden työsuunnitelmaan. Kokouksessa on lisäksi esillä mm. uudistustyön muutostuki esimiehille.

Kokouksen koko esityslista on luettavissa osoitteessa: http://keskisuomi.tweb.fi/ktwebbin/dbisa.dll/ktwebscr/epj_asil_tweb.htm?+bid=1075

Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistuksen johtoryhmän tehtävänä on maakuntauudistuksen strateginen ja operatiivinen valmistelutyö sekä resurssien organisointi. Poliittinen ohjaus valmistelutyölle tulee kesällä 2017 valitulta maakuntahallitukselta ja -valtuustolta. Johtoryhmän tehtävät ja jäsenet ovat luettavissa osoitteesta http://www.ks2020.fi/johtoryhma/.

Kokouksen jälkeen kokouksen päätöksistä julkaistaan tiedote osoitteessa www.ks2020.fi.

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.