Maakuntajohtaja Tapani Mattila: Keski-Suomesta hyvinvointiosaamisen ja terveyden edistämisen maakunta

Keski-Suomi haluaa profiloitua hyvinvointiosaamisen ja terveyden edistämisen maakunnaksi. Terveyden ja hyvinvoinnin panostukset lisäävät tehokkaimmin kansalaisten elämänlaatua ja vähentävät sote-kustannuksia sekä inhimillistä kärsimystä. Se luo myös uusia liiketoimintamahdollisuuksia.

Maakuntajohtaja Tapani Mattila on esittänyt sosiaali- ja terveysministeriön edustajille aloitteen Keski-Suomen hyvinvointikeskittymän puolesta 22.9. Hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen aluetapahtumassa Jyväskylässä. Lue lisää: https://www.keskisuomi.fi/ajankohtaista/1597/keski-suomesta_hyvinvointiosaamisen_ja_terveyden_edistamisen_maakunta

 

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.