Maakuntahallitus päätti Keski-Suomi 2020 -valmistelun organisoinnista

Keski-Suomen maakuntahallitus vahvisti ensimmäisessä kokouksessaan 25.8. Keski-Suomi 2020 -uudistuksen valmisteluvaiheen organisoinnin sekä johtoryhmän kokoonpanon. Hallitus nimesi myös väliaikaisen YT-toimielimen.

Maakuntahallitus ja -valtuusto toimivat uudistuksen poliittisina keskustelukumppaneina valmisteluvaiheen ajan.

Osallistamalla yhteisesti hyvään lopputulokseen

Maakuntahallituksen Keski-Suomi 2020 -keskustelussa muistutettiin uudistuksen esivalmisteluvaiheen vetoomuksesta kunnille: ”Jäitä hattuun soten ulkoistusten kanssa”. Sosiaali- ja terveyspalveluiden ulkoistukset syövät pahimmassa tapauksessa ne synergiaedut, joiden avulla uudistuksessa voidaan parantaa kuntalaisten palveluita.

Maakuntahallitus haluaa kunnat ja kuntalaiset mukaan uudistuksen valmisteluun entistäkin tiiviimmin. Kaikille, ja erityisesti poliitikan parissa toimiville keskisuomalaisille halutaan antaa laajasti tietoa ja luoda yhteistä ymmärrystä uudistusprosessista.

Lue koko Keski-Suomen liiton tiedote.

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.