Ennakko: Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistuksen johtoryhmän seuraava kokous pidetään torstaina 24.8.2017

Ennakkotiedote

Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistuksen johtoryhmä kokoontuu syksyn toiseen kokoukseensa torstaina 24.8.2017 kello 13.00. Kokouksessa keskitytään määrittelemään uudistuksen tavoitteita maakunnallisesta näkökulmasta, sekä tarkennetaan uudistuksen työsuunnitelmaa. Lisäksi sovitaan syksyn 2017 kokousajoista. Kokouksen esityslista on luettavissa osoitteessa http://keskisuomi.tweb.fi/ktwebbin/dbisa.dll/ktwebscr/epj_asil_tweb.htm?+bid=1018.

Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistuksen johtoryhmän tehtävänä on maakuntauudistuksen strateginen ja operatiivinen valmistelutyö sekä resurssien organisointi. Poliittinen ohjaus valmistelutyölle tulee kesällä 2017 valitulta maakuntahallitukselta ja -valtuustolta. Johtoryhmän tehtävät ja jäsenet.

Kokousten esityslistat ja pöytäkirjat tulevat jatkossa verkkoon tälle sivustolle.

Kokouksen jälkeen kokouksen päätöksistä julkaistaan näillä nettisivuilla.

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.