Valtiovarainministeriö myönsi Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistuksen valmisteluun 315 000 euron avustuksen

Valtionvarainministeriön myöntämä avustus on tarkoitettu uudistuksen valmistelukustannuksiin alkusyksyn 2017 ajaksi. Keski-Suomen liitto kohdentaa tuen valmistelijoiden palkkakustannuksiin ja valikoituihin palveluhankintoihin. Väliaikaishallinnon kokoamisen yhteydessä kuntien ja kuntayhtymien kanssa on neuvoteltu asiantuntijoiden työajan kohdentamisesta valmistelutyöhön. Pääosa asiantuntijoista tulee työskentelemään osa-aikaisesti. Sosiaali- ja terveyspalveluiden järjestämistehtäviä suunnitteleva Mikael Palola ja sote-palveluiden tuotantoa valmisteleva Kati Kallimo aloittavat kokoaikaisina asiantuntijoina 1.8.2017 alkaen.

Valtiovarainministeriö jakoi kaikkiaan 6 milj. euroa maakuntien valmisteluun. Ministeriö on varautunut myöntämään lisärahoitusta myöhemmin syksyllä.

Lisätietoja:
Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistuksen muutosjohtaja, maakuntajohtaja Tapani Mattila, p. 040 595 0011
Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistuksen projektipäällikkö Pirjo Peräaho, p. 040 591 0760

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.