Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistuksen kesäkuun henkilöstön uutiskirjeessä asiaa mm. esivalmistelun loppuraporteista sekä yhteistoiminnasta syksyn osalta

Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistuksen henkilöstölle suunnattu kevätkauden viimeinen uutiskirje on ilmestynyt. Tällä kertaa uutiskirjeessä on asiaa mm. esivalmistelun loppuraporteista sekä ensi syksyn yhteistoiminnasta. Kirjeestä voi lukea myös valinnanvapauspilotin valmistelusta sekä henkilöstöjärjestöjen ajatuksista. Mukana myös tietopaketti maaseutuhallinnon tehtävien muutoksista uudistuksen myötä.

Esimiehet – huolehdittehan uutiskirjeen jakelusta työyksiköissänne!

Uutiskirjeen tehtävänä on tarjota henkilöstölle ajankohtaista tietoa valmistelussa. Uutiskirjettä toivotaan jaettavan laajasti työyksiköissä. Uutiskirjeen voi esimerkiksi printata työyksiköiden kahvipöytään.

Uutiskirje on luettavissa sote- ja maakuntauudistuksen yhteisiltä www-sivuilta. Sivuille päivitetään jatkuvasti ajankohtaista tietoa valmistelusta sekä eri alatyöryhmien kuulumisia.

Lue ja printtaa uutiskirje tämän linkin kautta!

Hyvää kesää kaikille!

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

3 Responses

 1. Sanna Liuha sanoo:

  Uutiskirjeessä käsiteltiin mm. SOTE-keskuksia ja niiden palveluita. Palveluiden osalta kuntoutuspalvelut ovat muuten hyvin edustettuina, mutta neuropsykologinen kuntoutus on jäänyt siitä kokonaan pois. Miten se on tulevaisuudessa tarkoitus järjestää? Kuitenkin neuropsykologisen kuntoutuksen tarve on suuri.

 2. Mirja Kela, Outi Nuutinen , Marjo Forsman, Katariina Lapikisto sanoo:

  Mihinkä unohtui kuntoutuspalveluista aikuisten toimintaterapia (avoterveydenhuollon vastaanotto/kotikäynnit ja toimintaterapiaryhmät)?????????

  http://www.jyvaskyla.fi/terveys/kuntoutus/toimintaterapia

 3. Mikael Palola sanoo:

  Hyviä huomioita. Neuropsykologinen kuntoutus on ilman muuta suunnittelussa mukana samoin kuin aikuisten toimintaterapia. Ihan kaikkia palveluita emme kuitenkaan vielä ole kaavioihin piirtäneet.

  Neuropsykologinen kuntoutus on jatkossa todennäköisesti sote-liikelaitoksen palveluita. Aikuisten toimintaterapia voi sen sijaan tulla myös osaksi sote-keskuksen palveluvalikoimaa. Sijoitukset tarkentuvat jatkovalmistelussa syksyn aikana.

  Eli uutiskirjeen kuvat ovat vasta alustavia ja tarkentuvat. Nämä huomiot otetaan mukaan seuraaviin kuvioihin. Kiitos siis palautteistanne ja hyvää kesää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.