Nuoria jututetaan Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistuksesta sekä Keski-Suomen lasten ja perheiden parhaaksi -hankkeesta 31.5. Toukofestin Vaikuta! -kahvilassa Jyväskylässä

Nuoria jututetaan Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistuksesta sekä Keski-Suomen lasten ja perheiden parhaaksi -hankkeesta 31.5. Toukofestin Vaikuta! -kahvilassa Jyväskylän Hippoksella.

Nuorten tunnelmia kysellään sote- ja maakuntauudistukseen sekä erityisesti nuorten toivomaan aiheeseen, kouluterveydenhuoltoon liittyen. Myös kouluterveydenhoitajille Jyväskylän kaupungin osastolla, voi esittää kouluterveydenhuollon tulevaisuuteen liittyviä kysymyksiä.

Keski-Suomen lasten ja perheiden parhaaksi -hanke haastaa nuoria kertomaan ajatuksiaan ja ideoitaan lapsi- ja perhepalveluiden muutosohjelmasta eli LAPEsta. Samalla kerätään myös nuorten ehdotuksia keskisuomalaisista lapsiteoista. Haukkalan säätiön käynnistämässä ”101 keskisuomalaista lapsitekoa” -kampanjassa kerätään 0–18 -vuotiaiden lasten ja nuorten elämää kohentaneita konkreettisia tekoja.
Lisätietoja:
Projektipäällikkö Pirjo Peräaho, p. 040 591 0760, Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistus
Kehittämiskoordinaattori Senja Hirsjärvi, p. 014 266 4742, Keski-Suomen lasten ja perheiden parhaaksi -hanke (KSLAPE)
Projektipäällikkö Päivi Fadjukoff, p. 050 518 1410, ”101 keskisuomalaista lapsitekoa” -kampanja

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.