Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistuksen toukokuun henkilöstön uutiskirjeessä asiaa mm. muutostuesta ja tunteista!

Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistuksen henkilöstölle suunnattu toukokuun uutiskirje on ilmestynyt. Tällä kertaa uutiskirjeessä on asiaa mm. muutostuesta sekä muutokseen liittyvistä tunteista. Kirjeestä voi lukea myös valmistelukuulumisia ja -ajatuksia Saarikasta. Lisäksi uutiskirjeessä kerrotaan muutoksesta TE-toimiston näkökulmasta ja luodaan pikainen katsaus sote-uudistuksen tiimoilta käynnissä oleviin maakunnallisiin uudistushankkeisiin.

Esimiehet – huolehdittehan uutiskirjeen jakelusta työyksiköissä!

Uutiskirjeen tehtävänä on tarjota henkilöstölle ajankohtaista tietoa valmistelussa. Uutiskirjettä toivotaan jaettavan laajasti työyksiköissä. Uutiskirjeen voi esimerkiksi printata työyksiköiden kahvipöytään.

Huomaathan, että tämän uutisen yhteyteen voi kommentoida sisältöjä ja antaa ideoita seuraaviin uutiskirjeisiin! Mistä pitäisi saada lisätietoa?

Printtaa ja lue uutiskirje: Henkilöstön uutiskirje toukokuu 2017

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.