Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistuksen uunituoreessa henkilöstön uutiskirjeessä asiaa mm. väliaikaishallinnosta sekä liikkeen luovutuksesta

Keski-Suomen sote- ja maakuntauudistuksen henkilöstölle suunnattu uutiskirje on jälleen ilmestynyt. Tällä kertaa uutiskirjeessä on asiaa mm. väliaikaishallinnon asettamisen aikatauluista, liikkeen luovutuksesta ja yhteistoiminnan periaatteista. Lisäksi uutiskirjeestä löytyy mm. henkilöstöjärjestöjen terveiset, tietoa valtion lupa- ja valvontaviraston valmistelutilanteesta sekä tienpidon ja liikenteen organisoitumisen kuulumiset.

Esimiehet – huolehdittehan uutiskirjeen jakelusta työyksiköissä!

Uutiskirjeen tehtävänä on tarjota henkilöstölle ajankohtaista tietoa valmistelussa. Uutiskirjettä toivotaan jaettavan laajasti työyksiköissä. Uutiskirjeen voi esimerkiksi printata työyksiköiden kahvipöytään.

Lue ja printtaa tiedote tämän linkin kautta.

 

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.