Ikäihmisten kotona asumisen tukeminen tulevaisuudessa – kuntalaiskysely 31.3. mennessä

Kukoistava kotihoito –hanke on yksi hallituksen I&O (Ikäihmiset&Omaishoito) -kärkihankkeista, jonka päätavoitteena on vahvistaa ikäihmisten toimintakykyä ja kotona asumista tukevia palveluja sekä luoda yhtenäinen kotihoidon malli koko Keski-Suomen maakuntaan.
Tulevaisuuden sote-maakuntaa varten halutaan kuulla kuntalaisten näkemyksiä siitä, millaista on hyvä ja arvokas kotihoito. Mitä ikäihminen tarvitsee kotona pärjäämiseksi ja millä asioilla voidaan tukea omassa kodissa asumista?

Kyselyyn voi osallistua nimettömänä, vastausaikaa on 31.3. saakka.

Lue lisää: http://www.ks2019.fi/uudistuksen-karkihankkeet/kotihoito/ajankohtaista/
Suora linkki kyselyyn.

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.