Muutosjohtajat Salo ja Harju torstaina Äänekoskella – tilaisuus täynnä

Sote-uudistuksen muutosjohtaja Sinikka Salo ja maakuntauudistuksen muutosjohtaja Pauli Harju vierailevat kevään 2017 aikana tulevien maakuntien alueilla keskustelemassa sote- ja maakuntauudistuksesta.

Maakuntavierailujen teemana on Sote ja monialainen maakunta.

Keski-Suomen tilaisuus on torstaina 16.3. Äänekosken kaupungintalolla klo 9-12.
Ilmoittautuminen Äänekosken tilaisuuteen on päättynyt, ja tilavaraus on täynnä. Osallistujia tulee reilut parisataa.
Vierailujen tarkoituksena on tukea uudistuksen alueellista valmistelua. Tilaisuuksissa käydään läpi ajankohtaisia asioita valtakunnallisesta valmistelusta. Vierailujen aikana käsitellään uuden maakunnan perustamista ja maakunnalle kuuluvien palvelujen järjestämistä.

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille asiasta kiinnostuneille, myös medialle ja erityisesti henkilöille, jotka ovat mukana sote- ja maakuntauudistuksen valmistelussa. Tilaisuudet aloitetaan avoimella osuudella, jossa muutosjohtajat Salo ja Harju esittelevät ajankohtaiset asiat uudistuksen valmistelusta. Päivän ohjelma.

Lisätietoa: http://alueuudistus.fi/muutosjohtajien-maakuntavierailut-2017

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.