Sote ja monialainen maakunta! – Muutosjohtajien maakuntakierroksen avoin tilaisuus maaliskuussa Äänekoskella

Tervetuloa valmistelemaan yhdessä monialaista maakuntaa! Muutosjohtaja Sinikka Salon ja Pauli Harjun maakuntavierailulla käydään vuoropuhelua eri ministeriöiden, alueiden vastuuvalmistelijoiden ja yleisön kanssa lainsäädännön etenemisestä ja kriittisistä kohdista alueen muutosvalmisteluissa sekä etsitään yhdessä ratkaisuja eteen tulleisiin haasteisiin. Vierailujen tavoitteena on tukea uudistuksen alueellista valmistelua.

Keski-Suomen tilaisuus pidetään 16.3. klo 9-12 Äänekosken kaupungintalon valtuustosalissa osoitteessa Hallintokatu 4, 44101 Äänekoski. Tilaisuuksiin tulee ilmoittautua tämän linkin kautta.

Tilaisuudet ovat avoimia kaikille asiasta kiinnostuneille ja erityisesti henkilöille, jotka ovat mukana sote- ja maakuntauudistuksen valmistelussa. Tilaisuuksissa käydään läpi ajankohtaiset asiat lainsäädännön ja uudistuksen valtakunnallisesta valmistelusta. Osallistujilla on mahdollisuus kysyä, vaihtaa näkemyksiä, keskustella ja ideoida.

Muutosjohtajat vierailevat kaikissa maakunnissa kevään 2017 aikana. Kierros toteutetaan yhteistyössä sosiaali- ja terveysministeriön, valtiovarainministeriön, sisäministeriön, työ- ja elinkeinoministeriön, ympäristöministeriön ja maa- ja metsätalousministeriön kanssa.

Lisätietoa saa osoitteesta: http://alueuudistus.fi/muutosjohtajien-maakuntavierailut-2017

Katso myös muutosjohtajien varsinainen kutsu tilaisuuteen.

Lämpimästi tervetuloa ja välitättehän viestiä eteenpäin omissa organisaatioissanne!

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.