Kuntalaisilta kysellään ikäihmisten kotona asumisen tukemisesta tulevaisuudessa

-vastaa ja vaikuta!

Tulevaa sote -maakuntaa varten halutaan kuulla kuntalaisten näkemyksiä siitä, millaista on hyvä ja arvokas kotihoito. Kuntalaiskyselystä vastaa Kukoistava kotihoito –hanke, joka on yksi hallituksen I&O (Ikäihmiset & omaishoito) -kärkihankkeista. Kukoistava kotihoito- hankkeen päätavoitteena on vahvistaa ikäihmisten toimintakykyä ja kotona asumista tukevia palveluja sekä luoda yhtenäinen kotihoidon malli koko Keski-Suomen maakuntaan.

Keski-Suomen asukkailta toivotaan näkemyksiä ja kokemuksia muun muassa siitä, mitä ikäihminen tarvitsee kotona pärjäämiseksi ja millä asioilla voidaan tukea omassa kodissa asumista. Kyselyssä halutaan myös selvittää, mitkä asiat vaikuttavat palvelujen valintaan.

-On erittäin tärkeää saada kuntalaisten ääni kuuluviin maakunnallisen kotihoidon palvelulupauksen määrittelemiseksi, kertoo kehittämiskoordinaattori Anne-Mari Hakala. Vastausaikaa kyselyyn on maaliskuun loppuun saakka.

Kyselyyn pääsee vastaamaan: Kuntalaiskysely

 

Kukoistava kotihoito- hanke –sivuilta saa lisätietoa hankkeesta.

Lisätietoa: Kehittämiskoordinaattori Anne-Mari Hakala, Kukoistava kotihoito –hanke, puh. 014-266 8101

Sinua voi ehkä kiinnostaa nämäkin...

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.